Нашият сайт ползва бисквитки! Молим ви да се запознаете с нашите Общите условия за ползване и Политиката за лични данни
Общи условия | Лични данни | Бисквитки
0.00 лв.

РАЗУЗНАВАНЕ, КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ И ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ НА ТЪРГОВСКАТА ФИРМА

Николай Матев
-20%
12.00 лв.   Корична цена: 15.00 лв.
 
Категория: Други
Език: Български
ISBN: 978-619-1683-06-2
Страници: 189
Подвързия: мека
Размер: 13 х 20 cm
Тегло: 200
Описание

Николай Матев е завършил Mеждународни икономически отношения в Полша. Работил е четиридесет години в областта на международната търговия с потребителски стоки. Инициатор на браншови търговски асоциации. Консултант по организация и техника на търговската дейност и технология на търговските сделки.  Автор на книгите "За търговията с думи прости", "Четвъртото колело. Риторични въпроси по търговската етика и морал", обучителни методики и специализирани статии.

Разузнаването, контраразузнаването и вътрешната сигурност на търговската фирма са политики на едно от нейните основни мениджърски производства. Намират се в мрежа от пресечни точки на идеологемите на своите военизирани аналози и категориите на пазарния мониторинг и икономическите анализи.

Изясняването на местоположението им спрямо законовите и етическите стандарти, от една страна, и целите за изследване, от друга, определят подхода за тяхното конструиране и провеждане.

Разузнаването на търговската фирма и кореспондиращите му аналитично-защитни системи не са само и единствено нейни сетива. Те са визитната и картичка пред конкретната потребителска аудитория и цялото общество. При правилно целево финансиране, организиране и водене се превръщат в една от основните производителни сили на всяка търговска единица с осезаемо присъствие в крайните и икономически резултати.

Няма търговска компания в света с постоянен ръст в развитието си без прогресиращо присъствие на ефективно разузнаване и защитен комплекс.

Книгата е предназначена за подготвящите своите следващи успехи ръководители в търговията у нас.

Форма за запитване
Други книги от Други
ПАНДОРА. Сборник с емблеми

ПАНДОРА. Сборник с емблеми

Никола Пиперков
16.00 лв.
ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ

ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ

Михаил Харалампиев
16.00 лв.
МОНЕТИ НА ХРИСТИЯНСКИТЕ ХРАМОВЕ В БЪЛГАРИЯ
16.00 лв.
ОБИДАТА В БЪЛГАРСКОТО НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО
14.40 лв.
СОЛДЖЪР

СОЛДЖЪР

Здравка Владова-Момчева
12.80 лв.