Нашият сайт ползва бисквитки! Молим ви да се запознаете с нашите Общите условия за ползване и Политиката за лични данни
Общи условия | Лични данни | Бисквитки
0.00 лв.

ЧЕТВЪРТОТО КОЛЕЛО

-20%
9.60 лв.   Корична цена: 12.00 лв.
 
Категория: Други
Език: Български
ISBN: 978-619-168-266-9
Страници: 211
Подвързия: мека
Размер: 15 х 22 сm
Тегло: 190
Описание

Николай Матев е завършил Международни икономически отношения в Полша. Работи четиридесет години в областта на международната търговия с потребителски стоки. Инициатор на браншови търговски асоциации. Консултант по организация и техника на търговската дейност и технология на търговските сделки. Автор на книгата „За търговията с думи прости“ (2010 г.), обучителни методики и специализирани статии.

Търговската етика със своя морал е основна част от визията и съдържанието на приложната етика. Тя е равностойна производителна сила в търговския процес. Приема се за една от четирите опорни точки на модела за развитие на търговската компания.

Ако бъде възприета като куратор на етическия ѝ етос и връзките и с останалите участници на пазара, пряката социална среда и обществото като цяло, тя се превръща в една от задължителните причини за вододела между две коренно различни по стойност и възможности групи стопански обекти. Тя е един от най-важните критерии първата от тях да бъде определена като професионална.

В качеството и на интердисциплинарна наука, за да бъде успешна и полезна за адресатите си, следва да бъде изучавана заедно, а не поотделно от философи и икономисти.

С езика на достъпното бизнес познание книгата води през нравствените дебри нс българската търговска действителност с откровеността на преживяното от първо лице.

Форма за запитване
Други книги от Други
ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ

ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ

Михаил Харалампиев
16.00 лв.
МОНЕТИ НА ХРИСТИЯНСКИТЕ ХРАМОВЕ В БЪЛГАРИЯ
16.00 лв.
СОЛДЖЪР

СОЛДЖЪР

Здравка Владова-Момчева
12.80 лв.
ПАНДОРА. Сборник с емблеми

ПАНДОРА. Сборник с емблеми

Никола Пиперков
16.00 лв.