Site-ul nostru folosește cookie-uri! Vă rugăm să citiți Termenii de utilizare și Politica de confidențialitate
Termeni generali | Date personale | Cookies
0.00 EUR

Despre noi

„Abagar“ SA – Veliko Târnovo, este o modernă casă de editură şi poligrafie, cu posibilităţi diverse în domeniul producţiei tipografice şi al activităţii de editare.

„Abagar“ este urmaşa tipografiei fondate în anul 1951, „"Dimitar Najdenov"“ şi are deja o istorie de 65 de ani, dezvoltarea sa incluzând câteva etape. Firma păstrează tradiţiile poligrafice din trecut, dar şi inovaţiile din ultimii anii.

Astăzi firma dispune de o tehnică modernă, care ne permite să realizăm aproape orice în acest domeniu. Activitatea de bază o reprezintă realizarea de cărţi – cu scoarţă moale şi tare, de reviste, calendare şi blocnotesuri cu calendar, caiete şi formulare tipizate, etichete şi laminare la cald .

Trăsătura caracteristică a firmei în condiţiile economiei de piaţă este capacitatea sa concurenţială. Produsele„Abagar“ SA se caracterizează prin calitatatea înaltă a serviciilor poligrafice, iar obligaţia de a îndeplini la timp comenzile clienţilor noştri este criteriul de bază al activităţii noastre.

Cărţi tipărite la „Abagar“, se pot vedea în Cehia, România, Macedonia, SUA şi Germania.

Deviza firmei este „Năzuinţa spre perfecţiune“ şi aceasta nu e aleasă întâmplător. În activitatea noastră de fiecare zi, noi încercăm să dovedim acest lucru prin producţia noastră. Pentru noi, clientul este un partener de afaceri faţă de care dăm dovadă de respect, încredere şi moralitate. Garanţia respectării devizei noastre este oferită de înaltul profesionalism al oamenilor, calitatea bună a execuţiei poligrafice şi îndeplinirea la termen a obligaţiilor contractuale.


Premii primite de Abagar

Centrul Naţional de Carte

Nominalizare la Premiul "Chernorizets Hrabar" pentru întreaga contribuţie la viaţa culturală naţională; în anii 1996 şi 1997

Asociaţia Editorilor de Carte din Bulgaria

Diplomă obţinută la Concursul Naţional pentru cea mai bună carte editată– anul 2004
"Literatura slavă veche. Dicţionar enciclopedic" - prof. Donka Petkanova

Uniunea Scriitorilor din Bulgaria

Diplomă acordată pentru cartea academicianului Ivan Radev"Cealaltă faţă a literaturii renascentiste"

Ministerul Culturii din Bulgaria

Diplomă de onoare pentru contribuţia la dezvoltarea şi popularizarea culturii bulgare – anul 1999

Asociaţia Industriei tipografice din Bulgaria

Tipograful anului – anul 2008 , ing. Marian Kenarov